Siirry sisältöön
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!

Sisustaminen

 • Ulkotilojen sisustaminen

  Ulkotilojen sisustaminen

  Ulkotilojen käyttö ja hyödyntäminen on lisääntynyt vuosi vuodelta ja monessa kodissa parvekkeesta tai terassista on jo muodostunut yksi kodin tunnelmallisimmista ja pidetyimmistä tiloista. Aikaisesta keväästä loppusyksyyn saakka voidaan nauttia rennosta oleskelutilasta tai ruuanlaittoon ja ruokailuun sopivasta tilasta, tai jopa niiden yhdistelmästä. Huomioimalla muutamia asioita saat ulkotiloistasi mahdollisimman toimivan ja vaativammankin sisustajan silmää tyydyttävän kokonaisuuden.
  Lue nyt
 • Makuuhuoneen sisustaminen

  Makuuhuoneen sisustaminen

  Sisusta makuuhuoneestasi persoonallinen rauhoittumispaikka, joka kutsuu rentoutumaan. Oli makuuhuoneesi pieni tai suuri, tee siitä juuri sinulle mieleinen pesäpaikka. Moottorilla varustetulla runkopatjalla lisäät käyttömukavuutta ja monikäyttöisyyttä.
  Lue nyt
 • Ruokailutilan sisustaminen

  Ruokailutilan sisustaminen

  Kokoa perhe ja ystävät yhteen hyvän ruoan ja seuran ääreen hyvin sisustettuun ruokailutilaasi. Löydät sinulle sopivan tyylin sisustaa unelmiesi ruokailutila.
  Lue nyt
 • Kodikas olohuoneen sisustus

  Kodikas olohuoneen sisustus

  Olohuone on keskeinen osa kotia. Olohuoneessa kokoonnutaan perheen sekä ystävien kanssa viettämään aikaa, seurustelemaan, viettämään laatuaikaa ja katsomaan televisiota. Olohuone sopii rentoutumiseen pitkän työpäivän jälkeen tai kiireettömään ajanviettoon vapaapäivinä. Tutustu erilaisiin olohuoneen sisustusratkaisuihin, sohviin ja lepotuoleihin sekä tyyleihin ja löydä oma suosikkisi olohuoneesi sydämeksi.

  Lue nyt
 • Sopivan ruokailuryhmän valinta

  Sopivan ruokailuryhmän valinta

  Ruokailuryhmä kokoaa perheen ja ystävät koolle. Ruokailuryhmän ympärille kokoontuu itsestään ihmisiä ja siinä vaihdetaan arjen kuulumiset tai parhaimmillaan nautitaan hyvästä ruoasta pitkän kaavan mukaan. Parhaat ateriat maistuvat pöydän ääressä. Ruokailuryhmissä on valikoimaa värien, materiaalien kuin koon puolesta. Ruokailuryhmää valitessa kannattaa luonnollisesti pohtia perheen kokoa ja ruokapöydän ääreen tulevien henkilöiden määrää. Myös  käyttötilanteet ja materiaalit on syytä huomioida.
  Lue nyt