Siirry sisältöön
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!
Makuuhuoneen sisustaminen

Makuuhuoneen sisustaminen

Makuuhuoneen sisustus

Sisusta makuuhuoneestasi persoonallinen rauhoittumispaikka, joka kutsuu rentoutumaan. Oli makuuhuoneesi pieni tai suuri, tee siitä juuri sinulle mieleinen pesäpaikka. Moottorilla varustetulla runkopatjalla lisäät käyttömukavuutta ja monikäyttöisyyttä.

Modernin makuuhuoneen sisustaminen

Käytä rohkeasti kontrasteja modernin makuuhuoneen sisustuksessa. Vaaleilla Skandinaavisilla puunsävyillä luot raikkautta moderniin makuuhuoneeseen. Valitse myös tyylikäs sängynpääty ryhdittämään kokonaisuutta. Muotokieleltään modernit valaisimet täydentävät kokonaisuutta. Suosi selkeitä linjoja ja anna ilmettä huoneellesi esimerkiksi suurilla sisustuselementeillä. Näyttävä Uinu Jenkkisänky on itsestään selvä makuuhuoneesi keskipiste.

Vaalea makuuhuone

Rauhoittavat vaaleat värit saattavat sinut ylellisesti unten maille. Vaaleat harmaan, valkoisen ja beigen sävyt ovat oikea valinta. Valitse myös sisustusesineet samaan värimaailmaan. Näin rauhoittava tunnelma säilyy kauttaaltaan. Pöydän tai seinän sijaan lukuvalot voi ripustaa vaikka katosta, niin huoneen ilme saa keveyttä ja luksustunnelmaa. 

Tumma makuuhuone

Tummat sävyt antavat makuuhuoneelle persoonallisen ja rohkean ilmeen. Tapetoi tai maalaa seinät rohkeasti tummilla sävyillä mustalla, petroolilla tai vihreällä. Valitse näyttävä sänky tai luo ilme vuodetekstiileillä. Päädyn sisältävät runkopatjasetit ovat näyttävä mutta kustannustehokas sisustusratkaisu. Pehmennä tunnelmaa muhkeilla ja ylellisillä tekstiileillä ja matoilla. Täydennä kokonaisuutta näyttävillä valaisimilla, tauluilla ja koriste-esineillä.

Pienen makuuhuoneen sisustus

Pienen makuuhuoneen sisustamisessa kannattaa aloittaa sopivan sängyn hankkimisesta. Sängyn ympärille on hyvä jäädä tilaa liikkumiselle. Valitse siroja ja monikäyttöisiä kalusteita, kuten yöpöytä, jossa on lisäksi hyllyjä tai laatikoita säilytystä varten. Lisää säilytystilaa saat hyllyillä ja ripustuskoukuilla. Makuuhuoneen vaatekaapin voi korvata tyylikkäällä senkillä tai lipastolla. Uinu Comfort runkopatjan saat vuodevaatelaatikolla varustettuna, joka tehostaa loistavasti tilan käyttöä.

Edellinen artikkeli Ulkotilojen sisustaminen
Seuraava artikkeli Ruokailutilan sisustaminen