Siirry sisältöön
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!

Sopimusehdot

1. Tilaaminen ja sopimuksen tekeminen

1.1 Tilaus tehdään Huonekalukauppa.net verkkokaupasta tai sähköpostilla.

1.2 Tilattaessa asiakkaan tulee ilmoittaa nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti. Verkkokaupan tilausvahvistuksella ovat tilatut tuotteet, niiden hinnat sekä maksu- ja toimitustapa.

1.3 Asiakkaan vahvistettua tilauksen verkkokaupassa tai sähköpostilla on tehty tilaus sitova. Tilauksen tekeminen katsotaan sitovaksi molemminpuolisesti, eikä kumpikaan osapuoli voi yksipuolisesti muuttaa tilausta. Osapuolet sitoutuvat noudattamaan sopimushetkellä voimassaolleita tilaus- ja toimitusehtoja kaikilta osin. Tilauksen tehtyään asiakkaan katsotaan hyväksyneen tilaus- ja toimitusehdot, tuotteen ominaisuudet, tuotteen hinnan, tuotteen toimitusajan ja ymmärtäneen verkkokaupan sivuilla olleen tuoteinformaation sisältäen sen, että tuotteen väri voi luonnossa poiketa verkkokaupan sivuilla esitellyistä väreistä.

1.4 Huonekalukauppa.net on sitoutunut toimittamaan sopimuksen mukaiset tuotteet voimassa olleiden ominaisuuksien, hintojen ja toimitusehtojen mukaisesti. Huonekalukauppa.net on kuluttajasuojalain mukaisesti velvollinen ilmoittamaan välittömästi asiakkaalle, jos tuotteiden ominaisuudet tai toimitusajat muuttuvat sopimushetkellä sovitusta. Tällöin on asiakkaalla oikeus tuotteen vaihtamiseen tai tilauksen peruuttamiseen.

1.5 Asiakkaalle erikseen valmistettavien (räätälöitävien) tuotteiden, joissa on asiakaan itsensä valitsemia materiaaleja, toimitusaika on alustava ja se vahvistetaan tilauksen edetessä.

1.6 Huonekalukauppa.net suosittelee rekisteröitymistä asiakkaaksi, jolloin tilauksesi arkistoituu verkkokauppaan ja toimituksien seuranta on helppoa.

2. Hinnat

2.1 Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Arvonlisävero ja sen euromäärä eritellään tilausvahvistuksessa ja laskussa.

2.2 Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksua ellei toisin ole ilmoitettu. Toimitusmaksut näkyvät erillisinä ostoskorissa, tilausyhteenvedossa ja tilausvahvistuksessa. Toimitusmaksut lasketaan verkkokaupassa tai tilausvahvistuksella tuotteiden kokonaismäärän, toimitustavan ja toimitusosoitteen perusteella.

2.3 Tuotteiden hinnat voivat muuttua hinnanmuutosten, tarjousten, kampanjoiden voimassaoloaikojen mukaisesti. Tuotteiden hinta määräytyy tilaukset tekemisajankohdan mukaisesti voimassa olleiden hintojen, toimitusaikojen, tuotteiden ominaisuuksien ja muiden sopimusehtojen mukaisesti.

2.4 Tuotteet ja toimitusmaksut maksetaan tilauksen teon yhteydessä joko kokonaan tai lasku / erämaksukauppaehtojen mukaisesti.

3. Toimitus

3.1 Huonekalukauppa.net toimittaa tuotteet asiakkaalle sovittujen toimitusaikojen puitteissa. Huonekalukauppa.net ei vastaa viivästyksistä, joihin Huonekalukauppa.net ei ole osallinen eikä pysty vaikuttamaan, kuten valmistajan ja maahantuojan tuotannollisista tai muista ongelmista.

3.2 Huonekalukauppa.net on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle tuotteiden saatavuuteen, toimitusaikoihin, tuotteen ominaisuuksiin tai laatuun liittyvistä muutoksista kuluttajasuojalain mukaan viivytyksettä. Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tuotteita tilaajille, joilla on useita toistuvia asiakaspalautuksia.

3.3 Tuotteiden toimituksen asiakkaalle hoitavat Huonekalukauppa.net:in yhteistyökumppanit. Kuljetustapoina ovat yhteistyökumppanin tarjoamat eri palvelut ja ne ovat eriteltyinä tilausvahvistuksella / laskulla saatavuuden mukaan asiakkaan valinnan mukaisesti. Yhteistyökumppanit toimittavat tuotteet tilausajankohtana voimassa olleiden toimitusaikojen mukaisesti. Kotiin toimitusten yhteydessä kuljetusliike ottaa ennen toimitusta yhteyttä asiakkaaseen.

 3.4 Huonekalukauppa.net on vastuussa tuotteen vahingoittumisesta tai häviämisestä, kun tuotetta toimitetaan asiakkaalle. Tuotteen vahingoittuessa tai hävitessä tuotteen palauttamisen yhteydessä vastaa tapahtuneesta asiakas tai kuljetusliike.

3.5 Tuotetta tilattaessa on asiakas velvollinen ilmoittamaan toimitusosoitteen tarkasti. Huonekalukauppa.net ei vastaa toimitus- tai muista kuluista joita syntyy, jos asiakas on ilmoittanut toimitusosoitetiedot virheellisesti tai toimitustiedot ovat muuttuneet tilaushetken jälkeen, eikä muuttuneita tietoja ole ilmoitettu Huonekalukauppa.net:lle hyvissä ajoin ennen toimitusta. Siinä vaiheessa, kun kuljetusliike on ottanut tuotteen kuljetettavaksi, ei asiakas voi enää muuttaa toimitusosoitetta ilman lisäveloitusta.

3.6 Asiakkaan ostaessa useampia tuotteita kerralla, tuotteet saattavat saapua asiakkaalle erikseen toimitettuina.

3.7 Tuotteen pakkaus saattaa vaurioitua kuljetuksen aikana. Tuotteen vastaanottohetkellä asiakkaan tulee tarkastaa, että pakkaus on vaurioitumaton. Jos pakkauksessa on huomattava ulkoinen vahinko, on kuljettajan läsnäollessa tarkistettava, onko pakkauksen vahinko aiheuttanut vaurioita asiakkaan ostamalle tuotteelle kyseiseen pakkausvauriokohtaan. Vahingosta tulee tehdä merkintä rahtikirjaan vahingon havaitsemisen yhteydessä ja otettava mahdollisuuksien mukaan valokuva vahingoittuneesta paketista – tämä helpottaa asian jatkoselvittelyä. Tuotteen vauriosta on välittömästi ilmoitettava myös Huonekalukauppa.net:n asiakaspalveluun sähköpostilla. Näin voimme korjata vahingon mahdollisimman nopeasti korvaavalla tuotteella tai ehjällä osalla.

3.8 Vaurioituneista osista on ilmoitettava ennen tuotteen kokoamista.

3.9 Jos asiakas on jo vastaanottanut tuotteen ja huomaa tuotteessa vaurioita, on asiakkaan viipymättä ilmoitettava vauriosta Huonekalukauppa.net asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@huonekalukauppa.net tai yhteydenottolomakkeella huonekalukauppa.net/asiakaspalaute.

4. Henkilötiedot

4.1 Tilauksenteon yhteydessä vastaanotetut asiakastiedot tallennetaan vain huonekalukauppa.net:n asiakasrekisteriin. Asiakasrekisteriä käytetään vain Huonekalukauppa.net:n asiakaspalveluun ja asiakasrekisteri on asianmukaisesti suojattu.

4.2 Huonekalukauppa.net ei luovuta asiakastietoja ulkopuolisille ilman asiakkaan suostumusta. Asiakkaalla on oikeus pyytää Huonekalukauppa.net:a poistamaan asiakastietonsa ilmoittamalla siitä Huonekalukauppa.net asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@huonekalukauppa.net tai yhteydenottolomakkeella huonekalukauppa.net/asiakaspalaute.

5. Palautusoikeus

5.1 Asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen 14 vuorokauden ajan. Palautukseen oikeuttava aika alkaa siitä päivästä, jolloin asiakas on vastaanottanut tuotteen.

Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta tai sillä on rajattu palautusoikeus, jos se on valmistettu erityisesti ostajan toivomuksesta, tilattu tai muokattu hyödyke. Hygieniatuotteilla kuten peitoilla, tyynyillä ja sijauspatjan suojilla sekä pakkauksesta avatuilla patjoilla ei myöskään ole vaihto- tai palautusoikeutta.

5.2 Oikeus tutustua tuotteeseen katsotaan samakaltaiseksi kuin asiakas tutustuisi tuotteeseen myymälässä tuotetta ostaessaan.

5.3 Tuotetta ei saa ottaa käyttöön tutustumisaikana.

5.4 Ennen tuotteen palauttamista asiakkaan tulee ottaa yhteyttä Huonekalukauppa.net:n asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@huonekalukauppa.net tai yhteydenottolomakkeella huonekalukauppa.net/asiakaspalaute.

5.5 Palautettava tuote pitää olla käyttämätön, myyntikuntoinen ja pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa.

6. Takuu

6.1 Huonekalukauppa.net antaa kaikille tuotteille kuluttajasuojalain mukaisen vähintään kuuden kuukauden takuun tuotteen vastaanottamispäivämäärästä lukien.

6.2 Osalle tuotteille myönnetään erikseen määritelty pidempi takuuaika. Tämä ilmoitetaan tuotekohtaisesti.

6.3 Takuuehtona on asiakkaan säilyttämä Huonekalukauppa.net:n tilausvahvistus, lähete tai ostotieto omilla sivuilla. Suosittelemme rekisteröitymistä omien sivujen käyttäjäksi.

7. Reklamaatiot

7.1 Huonekalukauppa.net vastaa siitä, että asiakas saa tuotteen kotiinsa uutena ja sopimuksen mukaisena. Tuotteiden reklamaatiot käsitellään aina tapauskohtaisesti.

7.2 Kuljetuksesta johtuneista paketin repeämisistä tai kolhiintuneista paketeista on ilmoitettava välittömästi Huonekalukauppa.net:n asiakaspalveluun sähköpostilla asiakaspalvelu@huonekalukauppa.net tai yhteydenottolomakkeella huonekalukauppa.net/asiakaspalaute, mikäli ne ovat aiheuttaneet tuotteelle vauriota. Voit antaa palautetta kaikista virhetilanteista myös rekisteröitynä omille sivuillesi.

7.3 Jos tuotteen normaalissa ja asiamukaisessa käytössä ilmenee valmistusvirhe, ota yhteyttä Huonekalukauppa.net:n asiakaspalveluun sähköpostilla asiakaspalvelu@huonekalukauppa.net tai yhteydenottolomakkeella huonekalukauppa.net/asiakaspalaute. Huonekalukauppa.net:n tai valmistajan virhevastuuaika määrittyy kuluttajasuojalain mukaisesti tavaran oletettavissa olevan kestoiän mukaan. Tutkimme ja selvitämme ongelmatilanteet tapauskohtaisesti.

7.4 Huonekalukauppa.net ei vastaa:

  • Tuotteen väärinkäytöstä ja huollon laiminlyönneistä aiheutuneista vaurioista
  • Asiakkaan huolimattomuudesta ja ymmärtämättömyydestä johtuneista vaurioista esimerkiksi tuotteen kokoamiseen liittyvissä tapauksissa
  • Normaalin käytön aiheuttamasta tuotteen kulumisesta, esim. patjan tai sohvan istuimen normaalista muotoutumisesta käytössä tai tuotteen lakkapinnan himmenemisestä johtuen käytöstä
  • Puumateriaalien ja kankaiden normaalista käyttäytymisestä

Ongelmatilanteissa ota aina ensimmäiseksi yhteyttä asiakaspalvelu@huonekalukauppa.net tai yhteydenottolomakkeella huonekalukauppa.net/asiakaspalaute. Käsittelemme palautteesi ensitilassa!

8. Muut ehdot ja vastuut

8.1 Huonekalukauppa.net ei vastaa asiakkaan tekemistä mittausvirheistä tai mittatietojen virhearvioinneista. Mittausvirheet tai virhearvioinnit saattavat johtaa tapauksiin, jolloin esimerkiksi kulmasohva tai patjojen osat eivät mahdu ulko-ovesta sisälle, pitkät tuotteet eivät mahdu kääntymään rappukäytävässä tai tuote ei mahdu suunniteltuun tilaan. Näissä  tapauksissa emme hyväksy tuotteen palauttamista, vaan tuote lähetetään takaisin asiakkaan kustannuksella.

8.2 Tapaukset ja tilanteet, joista näissä sopimusehdoissa ei ole mainintaa, käsitellään Suomen lain ja kuluttajakaupasta säädettyjen lakien ja sääntöjen mukaan.

Huom: Koronapandemia saattaa aiheuttaa Huonekalukauppa.net:istä riippumattomia (esimerkiksi raaka-aineiden saatavuus) poikkeuksia  toimitusajoissa.