Siirry sisältöön
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!
Kodikas olohuoneen sisustus

Kodikas olohuoneen sisustus

Kodikas olohuoneen sisustus

Olohuone on keskeinen osa kotia. Olohuoneessa kokoonnutaan perheen sekä ystävien kanssa viettämään aikaa, seurustelemaan, viettämään laatuaikaa ja katsomaan televisiota. Olohuone sopii rentoutumiseen pitkän työpäivän jälkeen tai kiireettömään ajanviettoon vapaapäivinä. Tutustu erilaisiin olohuoneen sisustusratkaisuihin, sohviin ja lepotuoleihin sekä tyyleihin ja löydä oma suosikkisi olohuoneesi sydämeksi.

Kodikas olohuone

Kodikas olohuoneen sisustus houkuttelee rentoutumaan. Kutsu ystävät ja perhe muhkealle sohvalle viettämään yhteistä aikaa tai viipyile viihtyisässä lepotuolissa lempikirjasi kanssa. Kokoa kattauksesi tai sisustusaarteesi hyllyyn tai vitriiniin, kehystä rakkaimmat valokuvasi ja istuta kasveja kauniisiin ruukkuihin. Kodikas sisustus näyttää ja tuntuu omalta. Yhdistele piensisustusta, esimerkiksi kynttilöitä, lyhtyjä ja erilaisia valaisimia. Olohuoneen valaistuksella lisäät olohuoneen kodikkuutta oman makusi mukaiseksi. Kodikkaan olohuoneen keskipisteeksi sopivat hyvin esimerkiksi Copenhagen divaanisohva, Dallas divaanivuodesohva tai Como lepotuolit.

Skandinaavinen olohuone

Skandinaavinen olohuone on selkeä, moderni ja omalla tavallaan ajaton. Vaalea puulattia, kevyet värit ja selkeät linjat ovat Scandinaaviseen olohuoneeseen kuuluvia valintoja. Valitse laadukas sohva ja muista, että sisustuksessa vähemmän on enemmän. Luonnonläheisiin materiaaleihin ja sävyihin saadaan syvyyttä esimerkiksi sisutustekstiilien voimakkaammilla väreillä ja kontrasteilla. Rohkeasti voit lisätä skandinaaviseen sisustukseen tummaakin väriä, esimerkiksi mustaa ja sinistä. Suosi erityisesti muotokieleltään selkeälinjaisia valaisimia ja kevyitä vaaleita tekstiilejä. Olohuoneeseesi suosittelemme Palma New divaanisohvaa tai Eden avokulmasohvaa.

Modernin olohuoneen sisustus

Kuten Scandinaavinen tyyli, niin moderni sisustuskin on perustyyliltään pelkistettyä ja selkeälinjaista. Modernissa tyylissä on minimalistisia piirteitä, etenkin pientä sisustustavaraa käytetään niukasti. Sohvaksi sopii näyttävä kulmasohva tai divaanisohva, joita voit täydentää rahilla. Tyyliä voit pehmentää henkilökohtaisilla sisutuselementeillä, kuten valokuvilla. Materiaaleissa käytetään lähtökohtaisesti vaalea puuta, nahkaa, metallia ja lasia. Suuria valoisia ikkunoita ei peitetä verhoilla ja seinäpinnat ovat vaaleita. Modernin olohuoneen värimaailma koostuu valkoisesta, mustasta ja harmaasta. Muita värejä käytetään hillitysti persoonallisen tunnelman luomiseksi. Viimeistele tyyli matolla tai valaisimella. Olohuoneesi viimeistelee myös Costa 3-istuttava sohva, New Orleans divaanisohva tai Costa lepotuoli.

Vaalean olohuoneen sisustus

Olohuoneen vaalea sisustus luo tyylikkään ja rauhoittavan tunnelman. Valkoisen lisäksi voit käyttää luonnonvärejä, kuten harmaan ja beigen eri sävyjä. Sisustustekstiileillä tuot olohuoneeseen pehmeyttä ja kodikkuutta. Käytä eri materiaaleja luomaan  sisustukseen kerroksellisuutta. Näyttävä, suuri matto tekee tilasta persoonallisen. Valaisimet, taulut ja hyllyt antavat tyylille loppusilauksen. Pilkahdus tummia värejä luo kontrastia ja antaa ryhtiä vaalean olohuoneen ilmeelle. Vaalean olohuoneesi kruunuksi sopivat Palma Old divaanisohva tai Costa 3-istuttava sohva.

Edellinen artikkeli Ruokailutilan sisustaminen
Seuraava artikkeli Sopivan ruokailuryhmän valinta