Siirry sisältöön
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!

Huonekalukauppa.net – varmasti edullinen

Miksi olemme edullinen?
Meillä et maksa myymäläneliöistä. 
Minimoimme tuotteiden käsittelykerrat valmistajalta kuluttajalle. 
Siksi olemme edullinen! 
                                                                             
Hintamme sisältävät kuljetuksen huonekaluille kotiisi.
Ei keinotekoisia alennusprosentteja. 
Ostaminen meillä on helppoa, nopeaa ja reilua! 
                   
Huonekalukauppa.net on suomalainen yritys, jolla on huonekalualan osaamista ja kokemusta usean vuosikymmenen ajalta. Teemme huonekalukauppaa uudella suoraviivaisella toimintatavalla yhteistyössä tavarantoimittajiemme kanssa. Toimimme tehokkaasti ja nykyaikaisesti ilman myymäläverkostoa ja monimutkaisia varastointiratkaisuja voidaksemme myydä laadukkaat tuotteemme sinulle mahdollisimman edullisesti. Verkkokauppamme on tehty auttamaan sinua löytämään helposti sinulle sopivimmat tuotteet. Tarjoamme myös henkilökohtaista asiakaspalvelua ja pyrimme siihen, että voisit aina olla tyytyväinen asiointiisi meillä.                                                                                           

Vastaamme omista tuotemerkeistämme ja suunnittelemme ne yhteistyössä tavarantoimittajiemme kanssa. Hankimme tuotteemme valmistajilta, jotka tunnemme vuosien ajalta ja joiden tuotteiden laatuun ja toimintatapoihin me voimme luottaa. Tuotteemme valmistetaan pääosin Suomessa tai toisaalla EU:n alueella. Pyrimme toiminnassamme aina myös siihen, että toimintamme hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni. Tämä ohjaa muun muassa tuotteiden raaka-ainevalintoja sekä pakkaus-, varastointi-, että kuljetustapavalintojamme.

Kalustamme myös suurempia kohteita yrityksille ja yhteisöille - tarjoamme parhaan hinta/laatusuhteen ja vaivattoman asiakaskokemuksen. Toimitamme halutun kokonaisuuden valitulla palvelutasolla - alkaen pelkästä tuotetoimituksesta päättyen "avaimet käteen" vaihtoehtoon sisältäen muun muassa suunnittelun, asennuksen ja vanhojen tuotteiden kierrätyksen. Julkitiloihin teemme tuotteisiin vaadittavia muutoksia esimerkiksi kankaiden osalta. Yhteydenotot asiakaspalvelun kautta asiakaspalvelu@huonekalukauppa.net

Yhteystiedot:

WWW: https://huonekalukauppa.net/pages/ota-yhteytta

Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@huonekalukauppa.net

Yleinen: info@huonekalukauppa.net

Huonekalukauppa.net Group Oy

Saratie 28

01860 Perttula            

Y-tunnus 3185281-2. Alv. rek. Kotipaikka Nurmijärvi.

© Huonekalukauppa.net Group Oy 2021-2024