Siirry sisältöön
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!
Premium laatuluokan Uinu Runkopatjat

Premium laatuluokan Uinu Runkopatjat

Premium luokan Uinu patjamme sopivat sinulle, joka arvostat korkealaatuisen nukkumismukavuuden lisäksi sitä, että patjasi on yksityiskohtia myöten tarkkaan suunniteltu. Premium luokan patjoissa on kolme laatuluokkaa. 

Premium on vyöhykkellinen pocket jousitettu patja. Pituussuunnassa on on viisi vyöhykettä erityyppisillä jousilla kehon anatomian mukaan sijoitettuina. Patja mukautuu kehosi mukaisesti paremmin ja antaa näin hyvä tuen nukkujalle. Hartiat ja lantio saavat enemmän tukea vahvemmilta jousilta ja ne estävät liiallisen uppoutumisen patjaan. Selkäranka vapautuu jännityksestä ja oikea nukkumismukavuus varmistetaan koko unisyklin ajan.

Premium+ patjoissa on multipocket jousitus. Jousien määrä on kaksinkertainen antaen erinomaisen tuen keholle. Tällöin on tarve vaihtaa nukkumisasentoa harvemmin ja nukut hyvin. 

Premium++ on innovatiivinen uusi patjaratkaisu ilman jousia. Patja on ilmava ja se mukautuu kehon lämmön mukaisesti ja seuraa näin vartalosi muotoa tarkasti. Patjassa kehosi paino jakautuu tasaisesti kulloisenkin nukkumisasennon mukaisesti. Patja on optimaalinen mikäli liikut nukkuessasi paljon. Selkäranka pysyy suorana ja liikehdintä vähenee vaikka nukkumisasento muuttuu paljon - nukut aina hyvin. Korkealaatuisella patjalla vaihdat harvemmin asentoa, unesi on syvempää ja palaudut paremmin.  

Premium patjoissa on useita trendikkäitä värejä huonekalukankailla verhoiltuina ja se on myös sisustuselementti. Pintakankaat ovat valkoiset. Voit korostaa patjan ulkonäköä erikseen ostettavilla jalkasarjoilla ja patjoihin on saatavissa verhoilukankaalla päällystetyt sängynpäädyt, rahit ja vuodelaatikot - saat erinomaisen vuoteen lisäksi makuuhuoneeseesi näyttävän sisustuselementin.  Valitse tuotteeseen myös sijauspatja laajasta valikoimastamme sekä patjojen käyttöikää lisäävä edullinen pestävä sijauspatjan suoja. 

Premium patjat luokitellaan hard kovuusluokkaan ja ne sopivat painavallekin nukkujalle.

Uinu patjojen materiaalit eivät sisällä haitallisia aineita ja Uinu patjat on valmistettu ympäristöystävällisesti. Patjat valmistetaan käsityönä jokaiselle asiakkaalle erikseen tuotettuina.

Voit tilata kotiisi veloituksetta kolme kangasnäytettä sisustusavuksi ja materiaalimalleiksi!

Edellinen artikkeli Comfort laatuluokan Uinu Runkopatjat