Siirry sisältöön
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!
Premium laatuluokan Uinu Patjat

Premium laatuluokan Uinu Patjat

Premium luokan Uinu patjamme sopivat sinulle, joka arvostat korkealaatuisen nukkumismukavuuden lisäksi sitä, että patjasi on yksityiskohtia myöten tarkkaan suunniteltu. Premium luokan patjoissa on kolme laatuluokkaa. 

Premium on vyöhykkellinen pocket jousitettu patja. Pituussuunnassa on on viisi vyöhykettä erityyppisillä jousilla kehon anatomian mukaan sijoitettuina. Patja mukautuu kehosi mukaisesti paremmin ja antaa näin hyvä tuen nukkujalle. Hartiat ja lantio saavat enemmän tukea vahvemmilta jousilta ja ne estävät liiallisen uppoutumisen patjaan. Selkäranka vapautuu jännityksestä ja oikea nukkumismukavuus varmistetaan koko unisyklin ajan.

Premium+ patjoissa on multipocket jousitus. Jousien määrä on kaksinkertainen antaen erinomaisen tuen keholle. Tällöin on tarve vaihtaa nukkumisasentoa harvemmin ja nukut hyvin. Patja on käännettävissä ja siinä on kaksi erilaista pintapehmustetta - kovempi ja jäykempi puoli. Puuvilla/villa sopii talvikaudeksi jolloin keho tarvitsee enemmän lämpöä. Lateksinen puoli soveltuu kesäkäyttöön jolloin keho haluaa hengittää ja tarvitsee vähemmän lämpöä.

Premium++ on innovatiivinen uusi patjaratkaisu ilman jousia. Patja on ilmava ja se mukautuu kehon lämmön mukaisesti ja seuraa näin vartalosi muotoa tarkasti. Patjassa kehosi paino jakautuu tasaisesti kulloisenkin nukkumisasennon mukaisesti. Patja on optimaalinen mikäli liikut nukkuessasi paljon. Selkäranka pysyy suorana ja liikehdintä vähenee vaikka nukkumisasento muuttuu paljon - nukut aina hyvin. Korkealaatuisella patjalla vaihdat harvemmin asentoa, unesi on syvempää ja palaudut paremmin. Patja on käännettävissä ja sen toisella puolella on perinteinen pintapehmuste. 

Premium patjoissa on useita trendinkkäitä värejä huonekalukankailla verhoiltuina ja se on myös sisustuselementti. Pintakankaat ovat valkoiset. Valitse tuotteeseen myös sijauspatja laajasta valikoimastamme sekä patjojen käyttöikää lisäävä edullinen pestävä sijauspatjan suoja. 

Premium patjat luokitellaan hard kovuusluokkaan ja ne sopivat painavallekin nukkujalle.

Uinu patjojen materiaalit eivät sisällä haitallisia aineita ja Uinu patjat on valmistettu ympäristöystävällisesti. Patjat valmistetaan käsityönä jokaiselle asiakkaalle erikseen tuotettuina.

Premium luokan patjoihin on saatavissa verhoilukankaalla päällystetyt sängynpäädyt, rahit ja vuodelaatikot, jolloin saat erinomaisen vuoteen lisäksi makuuhuoneeseesi näyttävän sisustuselementin. Voit tilata kotiisi veloituksetta kolme kangasnäytettä sisustusavuksi ja materiaalimalleiksi!

Edellinen artikkeli Comfort laatuluokan Uinu Joustinpatjat