Siirry sisältöön
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!

UINU®-patjoilla nukut paremmin!

Meiltä löydät laadukkaan ja oikean UINU®-patjan sinulle. Voit valita joko runkopatjan, jenkkisängyn tai joustinpatjan.

UINU®-runkopatjat

UINU®-runkopatjat

UINU® -runkopatjassa on patja ja sängyn runko kätevästi yhdessä paketissa. Perinteisten patjojen tapaan et siis tarvitse erillistä sänkyrunkoa. Runkopatjan saat käyttövalmiiksi helposti kiinnittämällä siihen vain jalat.

Patjan ulkonäköä voit korostaa erilaisilla verhoiluilla, päädyillä ja näyttävillä jalkasarjoilla, jotka voit tilata erikseen. Runkopatjat ovat kestäviä ja säilyttävät jatkuvassa käytössä hyvin ominaisuutensa.

Tutustu UINU®-runkopatjoihin
UINU®-jenkkisängyt

UINU®-jenkkisängyt

UINU® -jenkkisängyssä on alimpana jämäkkä runkosänky. Runkosängyn päällä on laadukas joustin- tai lämpöön reagoiva patja, jonka päällä on vielä sijauspatja. Jenkkisänky on näyttävä ja tyylikäs kokonaisuus ja sen nukkumismukavuus on erinomainen.

Jenkkisängyt ovat kestäviä ja säilyttävät jatkuvassa käytössä hyvin ominaisuutensa.

Tutustu UINU®-jenkkisänkyihin
UINU®-joustinpatjat

UINU®-joustinpatjat

UINU® -joustinpatja on perinteinen patja, jonka alle tarvitset tukevan sänky- / patjakehikon. Joustinpatjat ovat kestäviä ja säilyttävät jatkuvassa käytössä hyvin ominaisuutensa.

Patjan rakenne tekee joustinpatjasta erittäin hengittävän, koska ilma kiertää tehokkaasti patjan jousistossa. Erittäin laadukasta joustinpatjaa vastaavat huippuominaisuudet saadaan myös kehon lämpöön reagoivalla viskoelastisella patjalla, joka on myös hyvin ilmava ja hengittävä.

Tutustu UINU®-joustinpatjoihin