Siirry sisältöön
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!

OLO-sohva – sinulle tehty laatusohva

OLO-sohvista ja -lepotuoleista löydät sinun tyylisi oloisen laadukkaan sohvan tai lepotuolin - varmasti edulliseen hintaan. OLO-sohvat ja -lepotuolit valmistetaan sinulle tilauksestasi erinomaisista materiaaleista valintasi mukaan.

Tutustu laadukkaaseen OLO-valikoimaan
OLO-sohvat

OLO-sohvat

OLO-sohvista löydät sinun tyylisi oloisen laadukkaan sohvan - varmasti edulliseen hintaan. OLO-sohvat valmistetaan sinulle tilauksestasi eriomaisista materiaaleista valintasi mukaan. Kestävä sohvarunko ja laadukkaat istuin- ja selkänojatyynyt varmistavat, että OLO-sohvasi on pitkäikäinen ja kestävä valinta.

OLO-sohvaasi voit valita sinun tyyliisi ja tarpeisiisi sopivan päällisen useista eri värivaihtoehdoista. Verhoilukankaan valinnalla saat OLO- sohvaasi ominaisuuksia, jotka parantavat esimerkiksi sohvasi kestävyyttä tai helpottavat sohvan hoitamista.

Eri kankaat antavat sohvallesi myös toiveittesi mukaisia piirteitä, kuten pehmeyttä, ryhdikkyyttä, kankaan struktuuria tai jopa ylellistä tyyliä.

Tutustu valikoimaan
OLO-sohvien laatuluokat

OLO-sohvien laatuluokat

OLO-sohvien Basic-laatuluokan kankaat ovat kestäviä ja laadukkaita. Comfort-laatuluokan kankaissa on erittäin korkea hankauksen ja valokesto ja usein ne ovat myös helppohoitoisempia. Premium-luokan kankaissa on parhaat mahdolliset verhoilukankaiden ominaisuudet ja niiden lisäksi verhoilun yksityiskohtia, jotka antavat OLO-sohvallesi näyttävyyttä ja korkealaatuista tyylikkyyttä.

Lapsi- ja eläinperheeseen suosittelemme Comfort- ja Premium -laatuluokan kankaita. OLO-sohvien materiaalit ovatkorkealaatuisijaja noudattavat kansainvälisiä standardeja.

Tutustu OLO-valikoimaan