Siirry sisältöön
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!
Huonekaluille kotijakelu pihaan aina ilmaiseksi!
Comfort laatuluokan Uinu Jenkkisängyt

Comfort laatuluokan Uinu Jenkkisängyt

Comfort luokan Uinu jenkkisängyt ovat erinomaista nukkumismukavuutta ja nykyaikaisia käytännöllisiä ratkaisuja. Comfort luokan Uinu jenkkisängyissä on runkosängyissä bonnell jousitus ja päällimmäisenä yhtenäisessä patjassa pocket-jousitus, jossa jokainen jousi on pakattu erillisiin kangaspusseihin. Kaikki patjan jouset toimivat erikseen, toisistaan riippumatta. Tällainen ergonominen jousisto mukautuu nukkujan kehon muotoihin tukien kehoasi erinomaisesti eri asennoissa. 

Comfort patjat ovat valintasi mukaisesti saatavissa usean värisellä verhoilukankaalla. Pintakangas on aina valkoinen. Voit ostaa patjaasi myös näyttävän päädyn tai korostaa patjan ulkonäköä erikseen ostettavilla jalkasarjoilla.

Comfort jenkkisängyt luokitellaan medium kovuusluokkaan.

Uinu patjojen materiaalit eivät sisällä haitallisia aineita ja Uinu patjat on valmistettu ympäristöystävällisesti. Patjat valmistetaan käsityönä jokaiselle asiakkaalle erikseen tuotettuina.

Valitse tuotteeseen myös sijauspatja laajasta valikoimastamme sekä patjojen käyttöikää lisäävä edullinen pestävä sijauspatjan suoja. 

Voit tilata kotiisi veloituksetta kolme kangasnäytettä sisustusavuksi ja materiaalimalleiksi!

Edellinen artikkeli Basic laatuluokan Uinu Jenkkisängyt
Seuraava artikkeli Premium laatuluokan Uinu Jenkkisängyt